:: Sheikh Hafiz Junior ::

Lilypie Premature Baby tickers

08 February 2012

Drama Yang Di Layan Habis..!!

Assalamualaikum..hai korang..
chit..mcm la ramai sgt follower..uwaaaaaaa~
tak pe lah..no hal punya lah...layan jepp..
dah lama jugak aku tak mengupdatekan diri di dalam blog ni..
kemalasan melanda diri dan kecibukan jugak melanda diriku..
hmmmmmm!!!

neway, hari ni aku just nk share drama2 yang aku duk follow
Ya Rabbi..bleh dikatakan tak bleh nak tinggalkan langsung la..
asyik nak tengok je..

ni la drama-drama nye..

 selasa malam kul 9 je aku dah tercongok kat depan TV..
tp sangat la geram sbb dia setiap selasa je..
memang perit nk tggu setiap minggu..



oh..yang ni bukan..ni cedap di makan jer...hehehe~





ni pulak setiap hari isnin - khamis..kadang2 jumaat pun aku
tercongok gak..pastu baru tingat..dh tersilap tggu..
tersilap hari..huhuhu~
this week dh nak habis dh cite ni..
aku rasa macam penah baca novel ni dulu..
tapi aku tak ingat sangat la..
dah lama sangat..dah banyak lupa..
tapi aku tak sabar nk tengok cite Bicara Hati..
sebab tu novel kegemaran aku..
bleh dikatakan berkali-kali baca novel tu..tak penah jemu pun..


Tingin macam nak create novel jugak..haha~
macam la jiwang sangat aku ni..


Note : Credit to TV3 kerana Drama-drama yang ditayangkan sempena
Maulidur Rasul jugak sangat menarik..dan banyak unsur-unsur yang
dapat meninsafkan umat islam yang menonton..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...