:: Sheikh Hafiz Junior ::

Lilypie Premature Baby tickers

02 January 2012

Jalan-jalan New Year Babe..!!


Eh korang semua gi ke celebrate New Year??
2012 now..
aku tak pergi pun..tengok bunga api dari tingkat atas umah aku je..
sebab masa tu ada la pergaduhan ckit ngn My Bobo..
gaduh2 manja gitu..biasa la..dah habis orang celebrate baru la
nak nyesal tak gi tengok bunga api..
menyesal dah tak guna nyah..hehe~

weekend yang cuti pnjang ni..3 hari ofcoz la rasa macam
panjang la jugak kn..hehe~
hmmm..aku gi Mall baru kt TTDI jaya..
Space U8..nice place..cantik bila malam..bercahaya dengan
lampu warna warni bergemerlapan gitu..



kedai banyak yang tak buka lagi..mungkin dalam proses..
ada la beberapa kedai yang dh buka..
kebetulan ada Festival Pengantin 2011 kt sana..
aku ngn My Bobo pn pusing2 la..jamu mata melihat design2 baju
dan pelamin yang ada..






disebabkan survey2 baju pengantin kat citu..terjadi
satu perbalahan kerana berlainan pendapat..dan bermacam2 benda
yang tidak serasi bersama..hmmm~
sangat lah cedih..biarkan je la..diamkan je la..

tiket wayang dh beli..tapi muka dah monyok2..
tak pe la..tengok je la..




naik tingkat 3..naik lif je cepat..lif dia ada fountains
sepanjang kita di dalam lif..nampak di
bahagian tepi..menarik juga..tak de lagi before ni mcm ni kat memana..
(no picture sbb aku tak sempat nk snap)


aku tengok cite ni..

best sangat2 cite ni..rugi wey sapa tak gi
tengok..action dia mmg mantap sangat..
pasti berpuas hati..
aku bagi korang layan trailer dia tengok..mesti
korang akan cepat2 nak gi tempah tiket..

 


yang tak bestnye apa tau tak..tiket wayang dia tak komersial
langsung..macam resit pembelian je..siyes..aku
pun pelik jugak..tak sangka begitu..
diharap akan di upgrade suatu hari nanti..hehe~
(no picture again..nak korang bayangkan sndri)

disebabkan kes gaduh yang tadi tu kan..
masam muka je dalam wayang..
At last, dia mengalah juga..pegang tangan aku
tanda mohon maaf..pasal kes gaduh tadi..
tengoklah wayang dengan penuh kusyuk and sangat best..

Balik kitorang gi makan kat Restoran Opah..
memandangkan Restoran Aimar tutup harini..tak dapat la merasa
char koay teow yang di kata kan sangatlah cedap..

aku makan koay teow kerang je kat Restoran Opah..

By the way, keesokan harinya..lepas bangun dari
aku tertido petang..
My Bobo call ajak kuar gi jejalan ngan kakak and abg iparnya..
katanya dorang nak belanja..
last2 tengok dorang pun gi Space U8 jugak..hehe~
dah jadi for second time la aku gi sana..
kitorang tengok wayang cite lucu..





ni ha korang layan trailer dia..


cite ni best gila siot..walaupun ada jugak part lawak
yang melampau..yang buatkan aku malu ngan
My Bobo and abg iparnya..
tapi kitorang layan je..tergelak terbahak-bahak..
hilang segala tensen sehhh!!! hehe~

and yang paling bestnye..
balik aku dibelanja makan di Restoran Aimar
sudah makan la saya char koay teow itu..
ya..memang cedap..tak dinafikan lagi..
cuma tak bleh lawan penang piau char koay teow la..
hehe~ tak cukup sepinggan..
ikutkan hati nak lagi 2 pinggan..
opsssssss!!! makan ke mentekedarah tu...

New Year yang best..sebab rasanya dah berbulan2 tak
tengok wayang..yang penting azam tahun baru...
yeayyyyyy!!!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...