:: Sheikh Hafiz Junior ::

Lilypie Premature Baby tickers

27 December 2011

Hidup berdikari seorang wanita..


Bermula dari semalam aku dah berpindah ke seksyen 18..
alhamdulilah..banyak yg complete..
peti ais, mesin basuh, dapur gas, sume aku punya..
share2 la bagi yg ada kat sana..tapi aku rasa dorg
tak guna sangat pn..




aku bersyukur sgt2..My Bobo banyak sangat membantu aku..
lepas ni aku saving la..balik masak je kt umah..
then, kalau pagi2 aku ciapkan break1st
kat umah..bestnye..
leh la jimat cermat..aku leh bagi bekal kat My Bobo sekali..
kalau buat nasi goreng ke..sandwish ke..
sama2 la leh saving..berjimat cermat..
untuk menyimpan duit nak kawin ni..
banyak benda yang perlu di beli..dan digunakan nanti..

buat masa sekarang ni  boros la ckit..sebab banyak
sangat guna duit..beli itu ini..
nanti lepas 2 3 bulan ok la..berjimat cermat la aku..
moga orang2 len akan faham..
aku mohon agar Tuhan permudahkan semuanya..
dan memberi rezeki yang melimpah ruah kepada aku, My Bobo,
keluargaku dan keluarganya..
Aminn~~





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...