:: Sheikh Hafiz Junior ::

Lilypie Premature Baby tickers

20 December 2011

Al-Kisah Blog atau Belog..!!

Salam..dan selamat petang..
dh pukul 5:06 pm..tunggu masa je nak punch and balik
keja..harini keja tak de pun..semuanya dah siap..
jadi kerja ku harini hanyalah
menerjah sume blog2 yang ada..saja je tengok2..
kalau tak aku tak da masa je nk terjah semua tu..

bila di tengok2 kembali..blog aku dh berusia setahun dh..
cuma tak byk entry aku..
sbb aku jarang update mcm org yang slalu and senantiasa
mengupdate blog..kadang2 aku
terpk jugak..tak de keja ke dorang slalu je update..
huhu..kn best kalau aku pn bleh update
slalu..kat umah kalau balik
penuh dgn keja kt umah lagi..nnt kalau dh kawin
ada anak lagi la bz..



 
apa yang aku dapat lihat..blog aku mcm budak2 yang
tak reti je nk update blog..hehe~
takpe lah..aku bukan nk femes pn..just suka2 je ada
blog sendiri..boring2 bleh ushar2 jugak..
sbb dulu aku penah ada blog jugak..
blog aku dlu ramai follower jgk..
tp lastly blog aku di jejak oleh unsur2 yang sgt khianat...
aku rasa my-Ex kot..
tp aku tak la tuduh dia..cuma mengagak je la..
anyway, apa2 pun aku just write je la
apa pun yg aku nk write kt sini..
yang paling penting and
utama ofcoz la life kita yg sebenarnya..

kepada blogger2 di luar sana..
semoga anda heppy dgn blog anda..
janji rock!!
;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...