:: Sheikh Hafiz Junior ::

Lilypie Premature Baby tickers

25 February 2011

Tak Makan Pujuk Rayumu Lagi..!!!!

hmmm...tgk tajuk entry aku kali ni je pasti mcm jiwang je bunyinya
ye..hehehe~ mana la ada jiwang..saja je wt gempak
ckit..ok la..minggu2 ni aku tak habis2 dilanda masalah..bila
saja bertemu dengan bos aku..dia asyik2
tak mahu aku berhenti n memujuk2 aku..dengan berbincang..
msg aku..tawar aku mcm2..
before ni dia tawarkan aku break time lebih setengah jam..
elaun aku RM250 lg..n akan buat satu bilik
solat untuk aku..


n yg the latest dia tawarkan pada aku..
RM5000 utk aku guna bayar loan keta aku..or guna
utk kegunaan aku..n akan cari sorg pekerja melayu utk
aku berkawan..OMG!!
sgt2 la gila bos aku ni..sanggup buat apa ja utk aku stay..
or mmg betul ckp org..pandai brjanji
dapat sume nnt dia gasak kt wt keja truk2..
n akan mengungkit apa yg dia akan bg..
dia minta agar aku berbesar hati utk tolong dia lg 3 or 6 bulan ni..
dapatkan projek2 yg besar utk dia..then, aku leh
wt keptusan aku sndri..
Ohhh..!! sgt mmpergunakan aku utk kepentingan dia..
sorry la..aku tak akan terima sebrang tawaran dia..


dlu masa aku keja elok2..bg aku bonus RM50..
sma dengan bonus budak2 baru..
pas2 gaji aku tak naik..cuma bg elaun RM50 ja kt aku..
bila aku dh nk benti..baru la gelabah biawak dia..
sekarang rasakan la bila aku dh tak ada kt ofis ni nnt..
apa akan trjadi..tak ada sp lg akan tlg wt sume
drawing yg perlu di submit la apa la..
bos buat la sndri..kata kn pandai sgt..
akhir kata aku tak akan termakan dengan pujuk rayu nya..
Sekian..!! hehe~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...