:: Sheikh Hafiz Junior ::

Lilypie Premature Baby tickers

18 February 2011

Opppssss!!! Cumil Sesangat..

 Eh..Search google je tgk baby2 yg cumil ni..
byk betul pixca baby cumil2..huhuhu~
yg mn cumil unik sesgt tu..aku amik la..utk tatapan..
chewah..mcm tingin nk ada baby je ni..
ishk!!! kena kawin cepat la
gamaknye ye..hehehehe
[gatai la pulok!!!!]

anyway, lepas dh kawin nnt pn mst la kena tgk keadaan
ok dlu..bru la ada baby kn..
klu x merancang jenuh la berderek anak..
takut terabai la plak kn..ikut kpd kemampuan la ye..
ishh..sudah2..xkwin lg..jd jgn ckp psl kawin..
nnt mula xsbr nk kawin plak..kih3..
tgk je la pixca2 ni ye..


 aiyakkkk!! cian baby ni..nk kena mam oleh org ini..hehe..


 alolohhhhh~ cumilnye dia..rileks je dia..mcm dlm spa lak..


 ni apa kes ni ntah..terpelengot la dia dlm tu..tp stil cumil jep..


Macam ni ke bila baby dh ada dlm pewot..adoiiii..takut plak..


tembamnye baby ni..mnum susu terlebih la kot..jenuh la duk
dkung dia..hehehe!!


pndai jep dia wt muka lucu kn..hehehe~ cantiknye mata dia..


hmmmmmm...this month aku akn cuba nk penuhkn entry
dlm blog aku ni..aku rs mcm ksong plak bila
jarang aku update kn..kdg bila nk update
malas..tp bl dh update smpai xmau2 la plak..
hehehehe~

4 comments:

  1. ika...mmg mcm tu masa mngandung..tapi kawan aku cakap tak sikit pun..

    hg cepat la kahwin..tak sabaqnak makn nasi mnyak hang ni..
    hihihi

    ReplyDelete
  2. ya ka..smpai nmpk kaki baby..adoyaii..ketakutan bl tgk..hehe~

    2la..mmg xsbaq nk ada baby..nk kawin..cheh2!!
    tp rsnye hg dlu kot mira..ika tgu stabil gamaknya thun depan or thun 1 lg la..hehe~

    ReplyDelete
  3. tahun ni pun aku rasa tak kahwin lg ot..just tunang ja.tu pun kalo jd la...

    ReplyDelete
  4. insyaAllah..klu xda apa2 yg mghalang 2 kira jadi la kn..semoga kekal smpai ke akhir hayat ye mira..

    kt dh tua kn tahun ni..xsgka betul..hehe~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...