:: Sheikh Hafiz Junior ::

Lilypie Premature Baby tickers

10 November 2010

Gerammmmm...Damn!!!!!

Huh!!! harini ntah apa la dugaan yg aku dpt ni..ya rabbi..
dari awal pagi lg aku duk kelebek menda alah tu aku dh remove..
tp still lg ada dlm benda tu..
Opsssssss!! lupa ckp plak menda apa..
Facebook or FB je, dr mggu2 lepas dh wt new function group..
pas2 semua in group leh la chat rmai2..
n then timbul 1 group SMKA (sek aku msa form 1 smpai form 3)..
ntah sp2 add aku..aku ingt ok la..tub2 tgk tudiaaaaa...
pny la org rmai dukchat..yg masalah nye aku xkenal rmai dlm 2..
leh kira aku kenal yg mana..
ada group 1 lg SKA4A ..xpa la..ni group budak class aku msa poly..
semua aku kenal..mmg aku suka je group ni..
sng ckp apa ngn kwn..ni yg xkenal ni aku nk marah..
Hangin 1 badan jugak aku harini..aku dh la kuat bebai jugak..
Uwaaaaaaaaaaa~ tlongla..aku tak mau dr group 2..
aku xkenai senior2 n yg len2 junior ke apa ke..
aku xmau amik tau..semak rsnye..
huhuhuhu~

4 comments:

  1. fb xdak dah la..papehal yg berita terbaru kt fb..hang kabar2 la kat aku yerrr

    ReplyDelete
  2. orite..apa2 aku inform kt cni ja la ye..
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...