:: Sheikh Hafiz Junior ::

Lilypie Premature Baby tickers

21 December 2010

Kenduri + Reunion

Hye..Malasnye nk buat keja harini..adoyaiii..
So, tiba masa utk update my blog ni..
Last week, hari Sabtu pas blk keja aku gi kenduri umah
kwn aku..ina..dh kwin pn dia..huhu~
dh jd istri org pn..aku bila lg..hehe..xtau la bila..
tgu stabil n smpai seru la..
aku sertakan 1 pic kwin kwn aku ni dlu ok..


Pic ni xbape nk clear sgt..husband dia yg tlg snap..
ketaq tgn kot..hehe~

Congrats to pengantinnye..
Ina & Gee
Semoga bhagia n kekal hingga ke akhir hayat..

Continue..Pas blk dr kenduri..jln pny la jem gila..
smpai la ada 1 keta wira hitam..ohh..DAMN!!
dia geram aku overtake dia..
tetiba dia wt bnda sma kt keta aku..gila..
aku xsngaja la..sbb keta seblah tetiba rapat..
leh tersenerih keta aku..ngelak la!!
lol betul la keta wira 2..bengang aku..then
aku wt do no je la..
balik umah..mandi2 n salin baju..nk gi reunion plak..
Reunion Dorm F6 SMTSP..
aku ngn nadia je lmbat..so aku p amik dia..
gi sama2..huhuhu~
smpat la jmpa jgk sume..wlupn xsume yg dpt dtg..
best sgt..sbb dh lama jugak xjmp dorg kn..

 masa duk bosan tgu kwn aku ciap..last2 aku silap tgu..
tgu kt len..bkn area umah dia..haha~







Kawan2 aku yg dtg :-

1. Syahirah a.k.a ketua dorm
2. Afzan a.k.a AJK surau
3. Awatif
4. Nurul Nadia
5. Huda

P/S : Kami sempat p karok ciap..then p makan2 sembang2 ja..
masa dh terhad..len kali ada masa buat lg..

12 December 2010

Gamat Panggung


Sabtu Haritu..My Bobo Datang Penang..sbb ada interview harini..
Bestnye..Then berkesempatan la tgk wayang..
dh brkurun xtgk wayang rsnye..hehe~
Pilih punya pilih..last2 choose cite ni..
Memang berbaloi2..best gila2 cite ni..macam nk pecah panggung
pny la gelak..ish2..enjoy gila tgk cite ni..
kagum ngn mamat khalid..wt cite lawak cmni..
ada jugak seram2 bl tgk..
so utk cite melayu ni..aku bg 5 star la..
sbb aku gelak terbahak2..hahaha~

P/S : Rugi sapa2 xgi tgk cite ni..mmg best gila..aku tak tgk ngankung..
msti best jugak..huhuhu~

Detik Bersama

Aite..Lamanya tak update blog kn..huhu~
lgpn follower pn dh xbyk cm dlu msa aku gila blog dlu..
new blog sgt la sepi..tp xpe la..slow2 la kn..
hehehehe~~
5hb Disember 2010 bersamaan genapnye
aku dan Si Dia 5 bulan..kami pergi holiday jejln kt 
Cameron Highland..
1st aku gi sna..before ni aku xpenah lg smpai kt sna..nk pergi
asyik2 xjd je..akhirnya smpai jugak aku kt sna..
sgt2 la hepy wlupn aku xsmpat jln2 byk tempat..
atas sebab masa yg terhad..nk blk penang lg..
So, ada la tempat2 yg aku smpat kunjungi..Picture
pn xda la byk sgt pn..
tp masih ada pic2 yg sweet..hehe~








Note :: Heppy sgt2 dpt gi sna..thank to my hubby.. (^^,)

22 November 2010

Bosan

Ohhhhhh.........Harini sgt2 lah bosan..
adoyaiiii...rsnye cm nk blk umah tido je lg bagus..
bkn aku ada keja apa pn..duk mengadap FB je keja aku..
adoyaiiiiiiiiii...sesp bg la picture kt aku..aku edit2 ke..
leh jugak hilang kebosanan aku..nk berblog pn xda idea plak..
nnt mncri info2 bru nk picture2 kwn aku shoot hr2 ke..
ok la jugak kn..huhuhuhu~~
pk psl shoot n picture..bl la aku nk ada camera sndri ni..
aku ni minat dh lama..edit pn pndai la ckit2 men2 hntam..
tgu nk kmbangkn bakat je la..nantikan je la ye..
satu2 impian aku akn trcapai..cuma perlukn kesabaran..
n usaha yg gigih..itu saja..
mudah2an segalanya mnjd kenyataan..
ksmpurnaan n kebhgiaan yg inginkn..
Aminnnnn~~

11 November 2010

Makam Rasulullah S.A.W

Aku terima email dari seorang sahabat..
Picture ni tak pernah aku melihat sebelum ni..
dan aku yakin masih ramai yg belum pernah melihatnya..
lihatlah Makam Rasulullah S.A.W yg amat kt sayangi..
dan jgn lupa selalu sedekah kan Al-Fatihah utk Beliau.
Amin~~





Got A Pencil ..??

Aite...Salam..Good Afternoon..!!
Hmmm...harini aku nk korang tgk pic yg pelik..
aku dpt dari my email..unik sgt..al-maklum la..
aku ni suka bnda yg pelik2..jadi korang kalau ada pensel leh ke
wat mcm ni..kreatif sgt2..smpai tkut aku tgk..
ajaib betui tgn dia..smpai bnda kecik2 cmni pn leh wat kn..
jd korang layan la..

















P/S : Jangan nak cuba kt rumah smpai beli pensel berkotak2 n 
terbuang mcm 2 je..sbb yg pro je terer ni..
heheheheheheh~

10 November 2010

Gerammmmm...Damn!!!!!

Huh!!! harini ntah apa la dugaan yg aku dpt ni..ya rabbi..
dari awal pagi lg aku duk kelebek menda alah tu aku dh remove..
tp still lg ada dlm benda tu..
Opsssssss!! lupa ckp plak menda apa..
Facebook or FB je, dr mggu2 lepas dh wt new function group..
pas2 semua in group leh la chat rmai2..
n then timbul 1 group SMKA (sek aku msa form 1 smpai form 3)..
ntah sp2 add aku..aku ingt ok la..tub2 tgk tudiaaaaa...
pny la org rmai dukchat..yg masalah nye aku xkenal rmai dlm 2..
leh kira aku kenal yg mana..
ada group 1 lg SKA4A ..xpa la..ni group budak class aku msa poly..
semua aku kenal..mmg aku suka je group ni..
sng ckp apa ngn kwn..ni yg xkenal ni aku nk marah..
Hangin 1 badan jugak aku harini..aku dh la kuat bebai jugak..
Uwaaaaaaaaaaa~ tlongla..aku tak mau dr group 2..
aku xkenai senior2 n yg len2 junior ke apa ke..
aku xmau amik tau..semak rsnye..
huhuhuhu~

09 November 2010

Reunion SMTSPPP

Menjelangnya hari raya haritu..semua pulang ke kmpung halaman..
jadi budak2 geng sekolah teknik pun buat la satu reunion..
di Megamall, Penang. Men bowling & tgk wayang saja la..
aku dh xpndai nk story mory..
ni pn sbb nk bykkn ckit cerita aku..
jd..layan sj pic yg di snap oleh mereka2..





Yang hadir ::- Nasrulhakim, Faiz, Ponlah, Emah, Huda, Nani, Ain, Wani, & Suhaila (saja aku bawa dia..hehe)

08 November 2010

Kejayaan Pertamaku..!!

Pada 10 July 2010, Ampang Superbowl Summit BM Plaza.
Aku telah dinobatkan sebagai juara bg keseluruhan wanita..
Tournement Bowling diantara kawan2 n geng2 bowling jerr..hehe..
Dengan jatuhan pin (alamak xingat dah la..) 
kemenangan pertamaku..sgt2 gembira..
tq kawan2 sume bg aku peluang utk mengasah bakat aku..
heheheheh~~ (^^,)

Pemenang :-
Lelaki Keseluruhan ::- Idzwan (tod)
Wanita Keseluruhan ::- Ieka
Team Keseluruhan ::- Team Blur dianggotai [Tod, Loden & Kak Sue]

Team aku : aku, Wandin, & Kamal
Yang Terlibat : Novia, Geha, Tod, Chen, Pian, Wandin, Kak Sue & Lain2..

 

Sekian Lama

Salam..
Setelah sekian lama aku meninggalkn dunia berblogger..
kini aku kembali..mempunyai blog aku..
aku sudah bengong dgn blog..
sudah byk aku lupakn..
hehe~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...